Betonggjutning

Vi ser till att det blir gjutet på ett korrekt sett utifrån era förutsättningar. Vi kan erbjuda alla olika typer av betong och tillsatser för att tillgodose dina behov. Färgad betong, betong med krympreducering, betong med retarder dvs fördröjning, betong med accelerator dvs ett snabbare alternativ, betong med luft tillsatt för t. ex. frosttålighet, olika typer ballast mm. 

Betonggrund

Grunden är den viktigaste delen i en byggnation. Ingen stadig grund, inget stadigt färdigt resultat. Vi gjuter alla typer av grunder. Formsättning, armering, själva gjutningen samt efterbearbetning. Varje del i arbetet är viktig.

Vi är vana att jobba i både stora och små projekt mot såväl privatpersoner som företag.

Stödmur

Stödmur är som det låter på namnet en mur som vars uppgift är att stödja/återhålla jord eller fyllning på murens ena sida. Vid trädgårdsanläggning är detta mycket vanligt. Eller när man anlägger i olika nivåer. Formbygget är av stor vikt här eftersom den skall klara av mycket tung belastning.

Väggar & Valv

Att bygga väggar och valv i betong är en fördel på flera sätt. Det är ljudisolerande och värmeisolerande på en helt annan nivå än vanliga väggar. Det är mycket mer hållbart än andra konstruktioner och därmed mer ekonomiskt i längden. Det är brandsäkert och inte minst fukttåligt. Då det gjuts väggar kan man med fördel använda ”SKB” Självkompakterande betong, vilket ger otroligt fina ytor.

Källargrunder

Denna lösning ger mer plats på samma yta. Med nya utarbetade metoder och materialval så är fuktskadorna inga problem längre. Vi hjälper till med utformning, armering och gjutning.

Pooler

Drömprojeketet – denna typ av gjutning, ställer oftast höga krav på själva formbygget och stighöjden får inte gå för snabbt. Vi är med dig från planeringsstadiet genom processen till färdigt resultat. Vi hjälper till med utformning, armering och gjutning.