Om oss

Vi är ett betongföretag som inte följer strömmen. Vi går våra egna vägar och har på så sätt fått en verksamhet som är uppskattad av både kunder och samarbetspartners.

En helhetsleverantör

GP är en helhetsleverantör av betong och betongtjänster. Vi arbetar direkt mot slutkund och samarbetar med andra ledande företag i branschen.

Med vår långa erfarenhet och våra proffskunskaper inom betong och betonggjutning kan du som kund känna dig trygg. Vi är kända för att vara lösningsorienterade och pålitliga. Dyker ett problem upp ser vi till att det löser sig snabbt och effektivt.

När du beställer något från oss får du tydliga orderbekräftelser och prisuppskattningar. Vi har tydliga avtal i alla led som främjar ett bra och långsiktigt samarbete.

En bra arbetsmiljö

Vi månar om våra anställda och sätter högt värde på att deras arbetsmiljö är trygg och säker. Vi har kollektivavtal med Byggnads och ser till att alla anställda har rätt utbildning för det arbete som utförs.

Genom ett systematiskt arbetsmiljöarbete kan vi upptäcka risker innan något hänt och med hjälp av systematiken kan vi upptäcka mer av det som är viktigt för medarbetarnas hälsa och det blir tydligt vilka åtgärder som hjälper.

Ett miljötänk

Att vår verksamhet genomsyras av miljöhänsyn är för oss en självklarhet och något vi bestämde redan när vi startade 2017. Vi vill skydda naturen genom att förhindra eller minimera vår verksamhets påverkan på miljön.

GP’s miljöarbete bygger på en successiv miljöanpassning av verksamheten.